Saturday, December 12, 2009

Resultku..

Assalamualaikum..

10 aribln yg lalu result uitm kuar..
semua pelajar berdebar termasuk aku..
dahlah baru sem 1..
brape r aku dpt..
time result kuat istudent busy giler dan aku xleh bukak lgsg..
dan akhirnya rakanku asyraff yg tolong bukakan..
dan result biase jer sebab aku study biase2 jer..
dan dekan jauh skali..

kecewa??
sape tak kecewa result bese jer..
tp bila fikir aku nak tebus tuk sem akan dtg..
bukan aku sorang..
dgn member2 aku skali..
biarlah result ni jd pengajaran tuk aku..
klu nak result biase studylah biase2 jer..
klu nak result luar biasa studylah secara luar biasakan..
kan senang..

kepada sape bdk uitm..
camner result korang..
aku ounya azam tuk 2010 ni..
nak tebus fizik aku yg dpt C ni..
tp aku mmg fizik lemah..
sebab momentum aku lemah..
potential and kinetic energy aku pn lemah..
lemah lemah lemah...

tak baik mengeluh skang..
cikgu aku masa form 2 ajar sains cakap..
kita sebagai manusia xleh mengeluh..
walau apapun yg berlaku..
so, jangan mengeluh..
result aku brape??
heheh.. bese2 jer..
budak tak genius kan..
terima jelah..
tp aku yakin Allah akanh bantu aku jika aku usaha kuat
dan tawakal padaNya..

Assalamualaikum.. semua..

7 comments:

fndrocka said...

kau ada 5 sem lagi untuk adjust CGPA...hopefullly takde masalah!

ai@reel said...

insyallah for next semester akan lebih berjaya

amin

Cap Api said...

fndrocka: arap2lah.. insyaallah..

ai@reel:thanks r.. amin..

GhOsToNe said...

sabar2!!!

ak pn blajo kat uitm...

wlaupun dpat dekan tp result ak jatug glew..

so...mai pakat naekn result!

Cap Api said...

ghostone:ok r dekan.. jom!!

epullani said...

huuummm same la..
serult down cz banyak sgt online..
mampos menjawab ngan parent..
saba je la..
da da salah sendrik kan..
huhuu

try redeem balik next sem..
insyallah semoga kite berjaya d sem akan datang

Cap Api said...

epullani:betul2.. semoga kte berjaya! insyaallah..