Tuesday, May 11, 2010

Jepun dan KOrea

Assalamualaaikum..

Cuti ni aku xtau nak buat apa lg..
tapi aku aim nak habiskan tgk citer..
dalam hard disk aku byk citer jepun dgn korea..
citer yg aku kutip dari member uitm..

crow zero 1.. dah tgh dahni.. brape kali tgk..
crow zero 2.. ni pun dah tgk..

baru brape episod tgk..
best jd cikgu ni..

gokusen 2.. brape 3 episod..

gokusen 3..


fantasy couple..
witch yoo hee..

xtahu larat ke x nk abiskan..

Assalamualaikum...

5 comments:

nursarah said...

fantasy couple tu boleh tahan best. yang lain aku tak penah tengok, huhu

Jantan Keparat said...

fantasy couple sgt besh2!!!
sedeyh2!!!!!!!

gokusen dua besh gaks...
tp pling besh gokusen 1..
gokusen 3 x brape besh!hekhek....
witch yo hee x tgk lagieyh...

yusuf mujahidin ™ said...

eh, fantasy couple mmg best
da tgk umizaru? best woo..

Cap Api said...

semua kata fantasy couple ni best ni.. kena tgk dlu r ni.. heheh,,
terima kasih atas info 2..

Cap Api said...

yusuf: umizaru? xde lg.. kena cari ni..