Sunday, June 6, 2010

3 Hari lagi yang mendebarkan..

Assalamualaikum..
tak lama lagi result aku sem 2 ni akan keluar..
3 hari lagi tapi mmg mendebarkan aku..
harap2lah result aku konsisten..
kalau dapat dean list pun mmg satu rezekilah..
tapi aritu masa final mmg soalan ssh giler..
terutama geologi..
otak aku hang sebab byk sgt menghafal..
last2 lain yg baca lain yg keluar..
tapi aku semua lulus r..
sebab aku nk konsisten result..
doakan aku yerk..
semoga korang juga berjaya..

Assalamualaikum..

5 comments:

Jantan Keparat said...

ak dh dpt...
teruk!!!!!

Cap Api said...

Jk: ni yang buat aku nervous nih.. adoyai..

'AQILAH said...

good luck ! :)

yoro okino said...

mcm mn?dah tgk lom?

Cap Api said...

thanks aqilah..

dah tgk.. alhamdulillah.. walau xmasuk dean list..